Camp

HeaderImage Camp

Game Camp

Den 13. til den 15. februar 2017 (vinterferien) præsenterer Game College igen en spændende og anderledes Camp med tre forskellige tracks, der giver dig rig mulighed for at snuse til både spiludvikling og gaming. Game Campen er for piger og drenge, som går i 7. til 10. klasse. 

Du skal vælge mellem Game Art, Game IT eller Game Sport.

På Game Art Campen vil du lære hvordan du laver spændende universer og karakterer. Der er fokus på grafikken, men i løbet af campen vil du også støde på spildesign og basic programmering.

På Game IT Campen vil du lære hvordan du behersker en game engine og får lavet et fedt spil. Der er fokus på programmering, men i løbet af campen vil du også blive introduceret til spildesign og basic grafik. Game Art og IT samarbejder om at lave et fælles projekt i løbet af campen.

På Game Sport campen er fokus på eSport. Det er en 3 dages event med masser af træning, konkurrencer, men også oplæg fra folk i industrien, der vil give indsigt i hvad der rører sig lige nu.

Om aftenen vil der være plads til at slappe af og snakke med de andre deltagere til forskellige aktiviteter. Der vil også være diverse konsoller til fri afbenyttelse, så man kan udfordre hinanden i den digitale verden.

Prisen er 995,- der dækker overnatning med opsyn, alle måltider, undervisning og en fed t-shirt. Vi håber du vil være med til 3 fede camp dage, hvor du vil lære nye ting, få nye venner og ikke mindst have det sjovt! Vi glæder os til at se dig.

Se flere praktiske informationer under tilmeldingsformularen.

 

Information til dig der er tilmeldt:

Vi ser frem til at se dig til vores camp og give alle deltagere en oplevelse, som du i fremtiden vil se tilbage på med stor glæde. Hvis dine venner ikke ved, hvad de skal bruge deres vinterferie på, så tag dem i hånden og fortæl om vores fantastiske camp :) Hvis du har nogle spørgsmål i forhold til praktiske oplysninger, er du velkommen til at kontakte os på mail: nichlas.nielsen@ahoot.dk (angående IT og ART) eller shh@videndjurs.dk (angående eSport) eller ringe på 27155836 (Nichlas- IT og ART) elller 27267745 (Søren Hansen - eSport)

Her er et par vigtige oplysninger om Game Camp i uge 7 2017:

Betalingsoplysninger Djurslands Bank, Grenaa afd. Reg.nr. 7320 konto nr. 1104178.

Beløbet lyder på 995,- kr. Det er meget vigtigt, at angive pro 141 og deltagerens navn. Også selv om det evt. er forældre, der indbetaler.

Betalingsfrist er d. 1-2-2017.

Døren er åben mellem 08:45 – 09:15 for tilmeldte på den første dag, mandag d. 13. februar Kommer du langvejs fra kan du efter aftale på mail, møde op søndag aften (efter aftalt tidspunkt). Bemærk at aftensmad søndag aften er på eget ansvar. Onsdag kan deltagerne hentes kl 15:30.

ALLE deltagere skal selv have computer og tilbehør som mus, headset og oplader. Du bør huske: Ankomst Mandag d. 13/2 kl 08.50 - Afrejse onsdag d. 15/2 kl. 15.30 Adresse: Ydesvej 4, 8500 Grenaa Tag tøj med til 3 dage Badetøj - Håndklæde - Toiletsager Sovepose - Pude - Liggeunderlag/ Luftmadras Bærbar computer - Oplader - Headset I er velkommen til at ringe eller skrive for yderligere spørgsmål.

Vi ser frem til nogle rigtige gode dage med jer :) Vi ses

Venlig hilsen Søren, Nichlas, David og Lars