eSport

HeaderImage eSport

Spilgymnasiet – Game Sport College

Game Sport College er en spritny uddannelsesmulighed for ambitiøse eSportsudøvere. Med en Game Sport tager du en treårig hhx, der er rettet mod oplevelsesøkonomi og eventskabelse- primært indenfor eSports området. På Game Sport skal du have:

- Afsætningsøkonomi på A-niveau

- International Økonomi på A-niveau

- Idræt på C-niveau

Derudover skal du have de almindelige hhx-fag som virksomhedsøkonomi, erhvervsret, dansk, engelsk, samtidshistorie, samfundsfag, matematik og spansk.

På Game Sport er målet at give eleverne de bedste redskaber til at arbejde med oplevelsesøkonomi og ikke mindst skabelsen af store events som f.eks. Game Jams og eSport LAN turneringer. Det er på Game Sport linjen at du kan få tid og rammerne til at dyrke din ambition om at blive professionel eSport udøver sammen med ligesindede elever. I drager erfaring fra de største events i Danmark og opbygger igennem jeres træning, egenskaber som i kan koble sammen med jeres HHX. Der er indlagt 12 timers eSports træning om ugen i samarbejde med eSport Service.

undefined undefined undefined

eSport Service er en uddannelsesvirksomhed, der driver konsulentservice til alle typer af uddannelsessteder. Folkene bag firmaet tæller blandt andet Zahid Butt, organisatoren bag blandt andet Copenhagen Games, Tenna Christensen, tidligere spiller hos Team Acer, Michael Rüsz, tidligere formand for Viborg eSport med flere.

Vi fokuserer primært på de to store esportsgrene CS:GO og LOL, men hvis du har et ønske om at dyrke et andet spil kan du kontakte os og så prøver vi at finde en løsning på det.

Tilmelding sker på dette link: TILMELDING

For yderligere information kontakt enten Søren Hoffmann Hansen på 27267745/shh@videndjurs.dk eller Michael Rüsz på Viborg.eSport@gmail.com.

 

undefined

Game Sport College samarbejder med en række dygtige efterskoler med esport linjer og kan anbefale nedenstående udfra faglighed og niveau.

undefined undefined undefined undefined