Campus Djursland

Når du er elev på Game College har du mulighed for, at bor Campus Djursland, der ligger i Grenaa. Grenaa er en mellemstor provinsby, med gode tog- og busforbindelser til Aarhus.

Der bor omkring 300 elever på Campus Djursland og de kommer fra forskellige ungdomsuddannelser fra Viden Djurs. Det skaber et helt specielt studiemiljø med mange sociale arrangementer for alle på campus. Der bliver holdt fredags barer og fester, som alle kan deltage i. Det sociale er meget vigtigt, så vi har et godt miljø at færdes i.

Kost og logi
På campus får du fuld kost og logi med i prisen. Det er tre hovedmåltider og eftermiddagskaffe hver dag. Alle måltider indtages på Campus. Du bor på et lille hyggeligt dobbeltværelse og din værelseskammerat vil blive en fra Game College.

Tæt på det hele
Når du bor på Campus Djursland er du tæt på skov og strand, og du bor lige ved siden af idrætscentret, svømmehallen og fitnesscentret. Centrum er kun en kort cykeltur væk, så med mange faciliteter i nærheden og et godt socialt miljø er der ingen undskyldning for, at kede sig på Campus Djursland.

Workshops
Som en del af uddannelsen er der workshops uden for skoletiden. Det første år er det obligatorisk at deltage i én ugentlig workshop og én weekend om måneden. I 2. og 3.g foregår de forskellige workshops som frivillige aktiviteter der primært foregår som e-læring, hvor den enkelte elev kan tilpasse sin kursusrække efter interesse.

Vores workshops giver uddannelsen et ekstra skud faglighed, og det er her, du virkelig har mulighed for at specialisere dig.

Pris for Game College
Prisen for at gå på Game College kan du finde lige her. Vi har forskellige pakke tilbud, så du har mulighed for, at finde lige præcis den der passer til dig.

Har du spørgsmål til prisen er du altid velkommen til at kontakte os.

Se prispakkerne for Game Sport

Se prispakkerne for Game IT/ART

Tilmeld dig i dag

Ønsker du at søge optagelse, skal du udfylde vores elektroniske ansøgningsblanket.

HUSK der er tilmeldingsfrist på Game College uddannelserne den 15 marts 2018.