Sådan er det at være elev på Game College

Når du er elev på Game College har du mulighed for at bo Campus Djursland, der ligger i Grenaa. Grenaa er en mellemstor provinsby, med gode tog- og busforbindelser til Aarhus.

Du kommer til at bo sammen med omkring 300 elever fra forskellige ungdomsuddannelser fra Viden Djurs. Det skaber et helt særligt studiemiljø, hvor du er en del af et større socialt fællesskab med fælles interesser indenfor it, spiludvikling, design og grafik. Skolens lærere har et tæt samarbejde med personalet på campus, hvilket gør Game College til den optimale kombination af en HTX og en efterskole.

Kost og logi
På campus får du fuld kost og logi med i prisen. Du bor på et lille hyggeligt dobbeltværelse og din værelseskammerat vil blive en elev fra Game College. I kantinen serverer køkkenpersonalet hver dag morgenmad, frokost, eftermiddagsfrugt og aftensmad, som du spiser i fællesskab med de andre elever på Game College. I kantinen og de større fællesrum har eleverne mulighed for at mødes til fælle hygge og personalet arrangerer ugentligt alt fra “Magic Boardgame aften” og “Kunsttårnet” til “Nerd Craft” og “Drawing Club”.

Tæt på det hele
Når du bor på Campus Djursland er du tæt på skov og strand, og du bor lige ved siden af idrætscentret, svømmehallen og fitnesscentret. Centrum er kun en kort cykeltur væk, så med mange faciliteter i nærheden og et godt socialt miljø kommer du ikke til at kede dig.

Sæt skub i din faglige udvikling
Din dagligdag foregår på VID Gymnasier, hvor skoledagen starter kl. 8.35 og typisk varer til kl. 15.30. Her opbygger du din faglige viden og dine kompetencer gennem undervisning, foredrag, spilprojekter og projektarbejde, hvor spiludvikling, spilteori og -analayse naturligt indgår. I skolens HackLab, MediaLab og 3D-værksted, kan du udfolde dine talenter med den nyeste teknologi og afprøve dine evner. I dit skema er der værkstedstimer, hvor du får mulighed for at få vejledning i arbejdet med dine helt egne projekter og på den måde får du på Game College et ekstra skud faglighed, og det er her, du virkelig har mulighed for at specialisere dig.

Pris for Game College
Prisen for at gå på Game College kan du finde på siden “Bliv Game elev“. Vi har forskellige pakketilbud, så du kan finde lige præcis den pakke, der passer til dig. Har du spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte os.

 

Tilmeld dig i dag

Ønsker du at søge optagelse, skal du udfylde vores elektroniske ansøgningsblanket.

HUSK der er tilmeldingsfrist på Game College uddannelserne den 1. marts.