Game Camp i uge 7

I uge 7 fra den 10. til 12. februar 2020  præsenterer Game College igen en spændende Camp for piger og drenge, som går i 7. til 10. klasse.

På Campen vil der være fuld fokus på enten esport eller spiludvikling. Så er du vild med esport eller at lave computerspil, så er den her Game Camp lige noget for dig.

Det bliver 3 dages event med masser af undervisning, træning, konkurrencer, men også oplæg fra folk i industrien, der vil give indsigt i hvad der rører sig lige nu.

 

På esport linjen træner vi enten CS:GO, LOL eller Fortnite. Du vil blive udfordret i dit spil, så du både udvikler dig individuelt og som holdspiller. Der vil også være fokus på mental træning, kost og motion.

På spiludviklingslinjen arbejder vi både med grafik, design og programmering af computerspil. Du kommer til at stifte bekendtskab med spilmotoren Unity3D, der er et professionelt værktøj, der bliver brugt i spilindustrien.

Om aftenen vil der være plads til at slappe af og snakke med de andre deltagere til forskellige aktiviteter. Der vil også være diverse konsoller til fri afbenyttelse, så man kan udfordre hinanden i den digitale verden.

Pris for campen

Prisen for campen er 995,- der dækker overnatning med opsyn, alle måltider, undervisning og en fed t-shirt.

Vi håber du vil være med til tre fede campdage, hvor du vil lære nye ting, få nye venner og ikke mindst have det sjovt! Vi glæder os til at se dig.

Tilmeld dig campen

Tilmeld dig campen igennem vores online formular som du finder lige nu.

Har du spørgsmål til din tilmelding kontakt Søren Hansen på telefon 27267745 eller email: shh@videndjurs.dk

Betalingsoplysninger

Betalingsoplysninger Djurslands Bank, Grenaa afd. Reg.nr. 7320 konto nr. 1104178.

Beløbet lyder på 995,- kr. Det er meget vigtigt, at angive pro 141 og deltagerens navn. Også selv om det evt. er forældre, der indbetaler.

Praktisk info

Indkvartering 
Døren er åben mellem 08:45 – 09:15 for tilmeldte på den første dag, mandag d. 14. oktober.

Kommer du langvejs fra kan du efter aftale på mail, møde op søndag aften (efter aftalt tidspunkt). Bemærk at aftensmad søndag aften er på eget ansvar. Onsdag kan deltagerne hentes kl 14.00.

Adresse
Ydesvej 4, 8500 Grenaa

Huskeliste
Tag tøj med til 3 dage plus Badetøj – Håndklæde – Toiletsager Sovepose – Pude – Liggeunderlag/ Luftmadras.

Vælger man spil udvikling skal man også huske at medbringe egen PC.

I er velkommen til at ringe eller skrive for yderligere spørgsmål.