Bliv ny elev på Game College

Ønsker du at søge optagelse, skal du udfylde den nedenstående elektroniske ansøgningsblanket. Du skal søge senest d. 15/3 2018. Husk ligeledes at du skal søge om optagelse på enten htx eller hhx Viden Djurs, på www.optagelse.dk.

Du skal være erklæret uddannelsesparat til gymnasiet af din UU vejleder.

Vi har lavet 2 PDF’er der guider dig gennem optagelse.dk. Vælg her om du vil søge på HTX (IT eller Art) eller HHX (eSport): GAMEIT/ART eller GAMESPORT

Optagelse på Game College
Der er 120 pladser til start i august 2018. 90 til Game IT College og Game Art College og 30 til Game Sport College. Ud fra en individuel vur­dering vælger vi de 120 mest egnede.

Der vil bl.a. blive lagt vægt på studieegnethed, modenhed, engagement/interesse og allerede tilegnede evner indenfor spiludvikling/esport.

De optagne elever skal umiddelbart efter (senest d. 1. maj) indbetale et optagelsesgebyr på 5.000.- Optagelsesgebyret kan ikke tilbagebetales og går tabt hvis uddannelsen ikke påbegyndes.

Vi gør opmærksomt på at Game College ikke er et sted, der egner sig for elever med psykiske handicap og behov for bostøtte. Alle elever med psykiske handicap skal igennem en ekstra screening for at sikre at de kan klare at bo på college og gennemføre uddannelsen.

Pris for Game College
Prisen for at gå på Game College kan du finde lige her. Vi har forskellige pakke tilbud, så du har mulighed for, at finde lige præcis den der passer til dig.

Har du spørgsmål til prisen er du altid velkommen til at kontakte os.

Prispakke for Game IT/ART

Prispakke for Game Sport