DM i spiludvikling for efterskoler

I 2019 blev der afholdt det første DM i spiludvikling for efterskoler. Arrangementet bød på master classes i både Unity og Blender, hvor deltagerne kunne tilegne sig nye færdigheder, til at arbejde på deres spil.

Henover weekenden skulle de 5 deltagende efterskoler hver udvikle et spil ud fra emnet diversity og niveauet var utroligt højt!

Dommerpanelet afprøvede spillende og traf den svære beslutning om hvem der skulle være de første til at vinde den store vandrepokal og intet mindre end 5000 kr. sponsoreret af Kiloo Games.

To spil udmærkede sig særlig. Prisen for det bedste spil, og dermed de 5000 kr. og vandrepokalerne, gik til holdet fra Design- & Idrætsefterskolen Skamling, som efterfølgende kunne vende sejrrige hjem.

Holdet fra New Nordic Youth – Efterskolen for iværksætteri tog prisen for bedste fortolkning af teamet og kunne vende hjem med en præmie på 4000 kr. sponsoreret af Kiloo Games.

Tak til alle der deltog fra Husby Efterskole, Design-  & Idrætsefterskolen Skamling, Himmerlands Ungdomsskole, New Nordic Youth – Efterskolen for iværksætteri og Østerskov efterskole.

Skal din efterskole være med i næste DM i spiludvikling for efterskoler? Næste gang bliver d. 1.-2. februar 2020 og du kan allerede nu skrive til os på imhk@videndjurs.dk hvis du er interesseret i at deltage.