Game Jam på tværs af uddannelser

I uge 8 blev der afholdt Game Jam på tværs af de uddannelser der er en del af Grenaas Game Mile for at skabe det unikke sammenhold som The Game Mile står for. Jammet startede kl. 11:00 d. 20. februar og fortsatte til 11:00 d. 21. februar. Der var ikke sat noget tema for game jammet, så kun fantasien satte grænser for hvilket spil de deltagene ville producere.

Alle spil blev lavet i grupper bestående af uddannelser fra Game Mile; Game College, 3D college og Multimedie designer fra Dania Games. Grupperne havde kun 24 timer til at færdiggøre deres spil inden de skulle præsenteres, så der blev arbejdet aktivt rundt i lokalerne på Dania Games, også i løbet af natten. Heldigvis var der sørget for mad og drikke på stedet, så der var fuld mulighed for at fordybe sig i spiludviklingen.

Om fredagen blev der præsenteret for de andre grupper. De 3 bedste spil blev udvalgt som finalister af underviserne, herefter var det de deltagenes opgave at stemme på deres yndlings spil og dermed vælge hvem der skulle vinde game jammet. Der blev udleveret mønter til alle deltagere og så skulle de “toss a coin” til den gruppe de stemte på.

Vinder spillet blev “Owl n’ Goat”. Et Co-op puzzle game, hvor karakterene “Owl” og “Goat” har forskellige game abilities, som de skal bruge til at løse puzzles i en 2D platformer verden. Derudover indholdte spillet også er Versus-mode, hvor man havde mulighed for at spille “Owl” og “Goat” mod hinanden i en kamp om at få flest kills.