Månedens spil talenter

Denne måned blev Mikkel, Magnus og Emil fra Game College udvalgt som månedens spiltalenter. Dette sker på baggrund af deres spil prototype Contaminator som de sammen har udviklet. I spillet spiller man en dværg, der skal udvinde ressourcer og begrave tønder med voldsomt radioaktivt affald under jorden. Spillet roses blandt andet for den grafiske kvalitet og de mange lækre detaljer.

Månedens Spiltalent april 2019

Man kan godt sige, vi har fået vores eget tv-program her på Vallekilde Højskole. Hver måned kigger vores Spiludviklings-lærer Thomas Vigild nærmere på månedens mest interessante spil-protoype udviklet af unge danske spilskabere. Og det taler han så om i Spiltalent, vores lille program, som i øvrigt er produceret af Dokumento og dygtige Sune Toft. I denne udgave er spilkalif Thomas flankeret af Søren Lundgaard fra Ghost Ship Games.April måneds udvalgte Spiltalent er holdet bag spillet Contaminator fra Game College i Grenå. I spillet styrer man en dværg, der skal udvinde ressurser i undergrunden og samtidig begrave nogle tønder med noget voldsomt radioaktivt affald, og spillet roses blandt andet for den grafiske kvalitet og de mange lækre detaljer.Stort tillykke til holdet bag Contaminator, Mikkel, Magnus og Emil, som udover æren og de rosende ord også har vundet en eksklusiv Spiltalent t-shirt.Og husk: Er du mellem 16-25 år, kan du indsende dit eget spil til Spiltalent. Læs mere her: https://vallekilde.dk/spiltalent/

Gepostet von Vallekilde Højskole am Montag, 6. Mai 2019

Det er spil udviklings underviseren Thomas Vigild fra Vallekilde højskole der hver måned kigger på spil proto typer udviklet af unge danskere.