The Game Mile Walk 2019

Onsdag d. 25. september stod i computerspillets tegn i Grenaa. Her gik elever og studerende fra de forskellige spiluddannelser i Grenaa på deres årlige ”Game Mile” tur. The Game Mile er betegnelsen for det økosystem af uddannelser og erhverv, der findes inden for computerspil i Grenaa. De ligger som perler på en snor langs N.P. Jossiasensvej. Fra 3D College ved idrætscentret over Game College og Dania Games til Game Hub Denmark iværksættermiljøet på GD grunden.

Dagen bestod af en lang rundtur for de studerende, der besøgte hinanden for at blive klogere på hvordan de indgår i et større fællesskab. Afslutningsvis var der kage i lange baner til de trætte studerende, samt et inspirerende keynote oplæg ved Frederik Schreiber. Frederik kunne fortælle sin historie fra ung gamer, der lavede ”mods” til iværksætter og i dag både har egen virksomhed og er producer på så store titler som ”Duke Nukem ”og ”Max Payne”.

Det var udelukkende første års studerende fra de forskellige institutioner, der deltog, så i alt var ca. 150 personer på rundfart